Friday 15 December 2017

šampon za kosu - matcha+spirulina+cedra+maslina



šampon za kosu matcha+spirulina+cedar+maslina.
// s kokosovim pjenilom i maslinovim uljem, obogaćen eteričnim uljem atlaskog cedra i prahom matcha zelenog čaja i spiruline
// matcha je prah dobiven finim mljevenjem mladih listova zelenog čaja koji su rasli u uvjetima slabijeg osvjetljenja. ovaj čaj je stoga izuzetno bogat antioksidansima, zbog čega je odličan za zdravlje vlasišta i kose. sadrži i određene fitokemikalije koje imaju povoljno djelovanje na rast kose, kao i na njezinu čvrstoću.
// spirulina potiče obnavljanje kose, povoljno djeluje na njezinu čvrstoću i štiti vlasište od isušivanja.
// eterično ulje cedra također potiče rast kose, a ima i antibakterijsko i protuupalno djelovanje. odlično je u tretiranju raznih problema s kožom i vlasištem, a na tijelo i mozak djeluje opuštajuće. 
// maslinovo ulje pomaže u održavanju potrebne vlažnosti kože i kose, štiti vlasište od peruti i daje kosi zdravi sjaj i čvrstoću, ali i mekoću.
/// veganski proizvod
/// hair shampoo with cedarwood essential oil, spirulina, matcha green tea and olive oil. good for hair growth and keeping your scalp and hair healthy. moisturizes and keeps the hair shiny, strong and soft. vegan product. ☼

No comments :

Post a Comment

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License .